Koude gerechten

  • Vitello Tonnato, gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui.
  • Carpresse al Balsamico, rucola met verse buffalo mozerella kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitjes.
  • Insalata del Chef, frisse Italiaanse gemengde salade met zontomaatjes, olijven, champignons en gorgonzola.
  • Gegrilde courgette met tonijn.
  • Italiaanse hamrolletjes gevuld met roomkaas.
  • Italiaanse knoflook tijgergarnalen.
  • Zwarte olijven tapenade.
  • Oude fromaggio tapenade.
  • Italiaanse broodsoorten
  • Ciappa Italiaanse crackers (op olijfolie basis)

Warme gerechten

  • Satimbocca, varkenrolletjes met parmaham en salie.
  • Scampi’s in de knoflookolie gebakken.
  • Cozze alla Marinara, Gebakken mosselen op italiaanse wijze bereid.
  • Gehakt balletjes op Siciliaanse wijze met een tomatensaus.
  • 3 kleurenpasta begeleid met truffelolie.
  • Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat en afgeblust met aceto balsamico.