Koude gerechten
- Vitello Tonnato, gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui.
- Carpresse al Balsamico, rucola met verse buffalo mozerella kaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitjes.
- Insalata del Chef, frisse Italiaanse gemengde salade met zontomaatjes, olijven, champignons en gorgonzola.
- Gegrilde courgette met tonijn.
- Italiaanse hamrolletjes gevuld met roomkaas.
- Italiaanse knoflook tijgergarnalen.
- Zwarte olijven tapenade.
- Oude fromaggio tapenade.
- Italiaanse broodsoorten
- Ciappa Italiaanse crackers (op olijfolie basis)
Warme gerechten
- Satimbocca, varkenrolletjes met parmaham en salie.
- Scampi’s in de knoflookolie gebakken.
- Cozze alla Marinara, Gebakken mosselen op italiaanse wijze bereid.
- Gehakt balletjes op Siciliaanse wijze met een tomatensaus.
- 3 kleurenpasta begeleid met truffelolie.
- Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat en afgeblust met aceto balsamico.